MILIONSKA CIFRA!? Luna Đogani ODNELA KUĆI 170.000 EVRA, a o OVIM PARAMA niko ne govori!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIONSKA CIFRA!? Luna Đogani ODNELA KUĆI 170.000 EVRA, a o OVIM PARAMA niko ne govori!

Zavrteće vam se u glavi!

Zadruga se završila, Luna Đogani je pobedila, od tada su prošle dve nedelje, ali se prašina oko čitave priče nikako ne spušta. Naime, pored priča da je sve namešteno i da Luna nije trebala da pobedi, priča da si priče kao što su Anina i Davidova lažne, mnogi su sada besni i iz raznih drugih razloga.

Listajući stranice društvenih mreža posvećenih upravo Zadruzi, ovih dana pronašli smo razne komentare, a mnogi od njih su negativni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Svima je poznato da su honorari Zadrugarima uplaćeni na račune još pre izlaska, a po izlasku su oni koji su se tako plasirali dobili i ostale nagrade, neki automobile, a pobednica i novčanu nagradu.

U ceo rijaliti je uloženo mnogo novca, ali je bilo i zarade. Ipak, neko je rešio da izračuna koliko je novca zarađeno samo na poruke koje su te večeri stigle u vidu glasova za takmičare, a od nje će vam se zavrteti u glavi.

- Za finale Zadruge poslato je 18.935,960 poruka po ceni od 36 dinara, što iznosi 681.690,560 dinara, po zvaničnom kursu NBS 5.728.525 evra - pisalo je na objavi.

HIT PAPARACO: Slobu Radanovića JURE DEVOJKE na plaži - a pogledajte ŠTA on radi! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.