MILIJANA UHVAĆENA GOLA SA ŠVALEROM? Raspištoljili se u KREVETU! Milojko će POLUDETI! HAOS u najavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA UHVAĆENA GOLA SA ŠVALEROM? Raspištoljili se u KREVETU! Milojko će POLUDETI! HAOS u najavi!

Otkriveno!

U rijalitiju "Parovi" otkriveno je da Milijana Božić bila sa drugim muškarcem posle svadbe. Taj čovek je bio gost na svadbi Milojka Božića i Milijane, tačnije domaćin.

- Ja sam u šoku. To nije moj švaler. Nisam bila u krevetu posle svadbe. Skinite ove fotografije, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovog! - Milijani je vidno pozlilo, dok su slike izlazile u javnost.

Milojko tvrdi da je to najverovatnije bilo pre svadbe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a čovek sa slika je Milojkov rođak. Na pitanje kako je mogla da bude sa rođakom svog muža, Milijana nije imala odgovor.

- To je sve bilo pre svadbe - konstatovao je Milojko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.