MILICU PAVLOVIĆ POZVALI U ITALIJANSKI RIJALITI: Dobila ponudu koja se ne ODBIJA! Mami je sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICU PAVLOVIĆ POZVALI U ITALIJANSKI RIJALITI: Dobila ponudu koja se ne ODBIJA! Mami je sve!

S*ksi senjorita bi bila glavna zvezda!

Milica Pavlović je dobila ponudu  da uđe u najpoznatiji italijsanksi rijaliti "Ostrvo poznatih" saznaje Informer. Srpska pevačicatrenutno uživa u CrnojGori, gde je zapala za oko producentu ovog šou - programa, koji je nagovara da bude učesnik naredne, 17.sezone.

- Italijanski producent je zapazio Milicu na jednoj plaži u Miločeru. Primetio je da je atraktivna i puna energije. Raspitao se ko je i saznao je da je reč o velikoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezdi u Srbiji. Pošto su u narednu, 17. sezonu "Ostrva poznatih" želeli da pozovu javne ličnosti iz cele Evrope, sinula mu je ideja da joj predloži učešće u rijalitiju - kaže dobro obavešten izvor za Informer.

Prema rečima sagovornika Informera, Italijan je prišao Milici na plaži i rekao joj da bi voleo da o svemu porazgovaraju za večerom.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jul 28, 2019 at 9:20am PDT

- Našli su se u jednom restoranu u Budvi. Objasnio joj jeda je reč o rijalitiju koji dosta liči na "Survajver", jer u njemu zvezde žive u prirodi na udaljenom ostrvu. Dobijaju osnovni paket za preživljavanje, a zatim sami moraju da naprave sklonište i snađu se za hranu. Rekao joj je da će se nova sezona snimati u blizini Hondurasa. Ponudio joj je pozamašan honorar - prepričava sagovornik.

Milica nije mogla da veruješta čuje, bukvalno je ostala u šoku.

- Pitala ga jeda li se šalisa njom! Posumnjala je čak da je reč o skrivenoj kameri. Rekla mu je da nikada nije čula za taj rijaliti, pa ga je odmah pred njim potražila na internetu. Kada je videla malo detaljnije kako sve izgleda, rekla mu je da mora dobro da razmisli da li bi mogla da se snađe u tim uslovima - priča dobro obavešten izvor.

Pevačica je rešila da se najpre konsultuje sa najbližima, da će tek onda doneti odluku.

- Milica mu je rekla da će dobro razmisliti, popričati sa prijateljima i rodbinom i da će mu tek onda javiti za nekoliko dana. Razmenili su brojeve telefona i dogovorili se da ostanu u kontaktu - objašnjava sagovornik Informera.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.