MILICA TODOROVIĆ PREBOLELA BIVŠEG!? Uhvaćena sa POZNATIM glumcem, samo se smeškaju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA TODOROVIĆ PREBOLELA BIVŠEG!? Uhvaćena sa POZNATIM glumcem, samo se smeškaju! (FOTO)

Ima li tu nečega?!

Kao bomba je početkom septembra odjeknula vest da je pevačica Milica Todorović raskinula vezu sa koreografom Milošem Paunovićem. Pevačica je samo pola godine pre raskida u jednom intervjuu govorila o potencijalnoj udaji i zasnivanju porodice, te su svi očekivali da par stane na ludi kamen.

A, onda je ovako potvrdila vesti o raskidu:

- Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koje me čekaju od jeseni ili zime - istakla je Todorovićeva za Story.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Oct 27, 2019 at 10:56am PDT

I Miloš se takođe oglasio nakon vesti o raskidu i svima stavio do znanja da do pomirenja neće doći.

- Ja svima želim svu sreću u životu pa tako i Milici, nisam pre davao izjave za medije pa ne bih ni sada. Kao što dođe sunce, mesec, noć, tako dođe i raskid. Bio sam joj sve, ali nema šanse da se pomirimo. Evo, možemo da pričamo o sportu, odbojkašice su pobedile ako nekog zanima. Ja živim u svom stanu, ona više ne živi ovde i to je sve što ću reći - naveo je koreograf za magazin "Svet".

Pevačica je čini se krenula dalje, te se u potpunosti posvetila karijeri, a njeni fanovi trenutno iščekuju da izađe Miličin novi singl "Ljubav manje".

Todorovićeva često na svom Instagram profilu kači zanimljive snimke, a jedna njena objava zagolicala je maštu mnogima. Naime, ona je ovoga puta objavila pra fotografija sa glumcem Petrom Strugarom, a javnosti još uvek nije poznato da li se oni samo druže ili između njih postoje neke simpatije.

BONUS VIDEO: ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.