MILICA DOZIVA BIVŠEG DEČKA KOG JE PREVARILA! Neutešna nakon POLJUPCA Filipa i Ivane! Plače i JAUČE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA DOZIVA BIVŠEG DEČKA KOG JE PREVARILA! Neutešna nakon POLJUPCA Filipa i Ivane! Plače i JAUČE!

Pokajala se!

Filipu Đukiću pošlo je za rukom da zavede čak dve atraktivne zadrugarke, Ivanu Šopić i Milicu Kemez.

Sa Milicom je ušao u vezu par dana nakon ulaska u rijaliti, a nakon što je njihova veza pukla poljubio se sa Šopićevom. Međutim, kada je saznao da se Ivana poljubila sa njim u inat Vladimiru Tomoviću, Filip se razočarao i prekinuo sve što je imao sa njom. Nakon jedne burne žurke pune alkohola, Filip je završio sa Milicom pod jorgan planinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali su s*ks i od tada su u vezi.

Međutim, Filip se sinoć opet ljubio sa Šopićevom, dok je Milica to posmatrala. Ovi poljupci su teško pali Kemezovoj te su zadrugari pokušali da je uteše dok je plakala. Jedan od njih je bio i novinar Ivan Gajić koji je pokušao da joj objasni da nema razloga da plače.

- Samo glavu gore. Nemoj da praviš sutra treći put istu grešku. Napravila si dve greške, nemoj treću. Nema potrebe za trećom šansom - tešio je Gajić, dok je ona plakala.

- Hoću mog dečka ovde. Samo bi me on sad razumeo, koliko god da sam ga zaj*bala - rekla je Milica, misleći na momka kog je prevarila sa Filipom

- Za oba puta? - bio je začuđen Ivan

- Jao kako sam se zaj*bala? Nije mi jasno - pitala se Kemezova

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.