MIKSI SE ODALA PO POVRATKU: Nije ni znala da je bio tajni zadatak! Pokupila INFO od spolja, SVE rekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 04:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKSI SE ODALA PO POVRATKU: Nije ni znala da je bio tajni zadatak! Pokupila INFO od spolja, SVE rekla

Ne može da sakrije...

Nakon jučerašnjeg iznenađujućeg saopštenja produkcije da su Miljana i Marija Kulić diskvalifikovane iz rijalitija "Zadruga 2" zbog samovoljnog napuštanja imanja, njih dve su se danas vratile u šou.

nedugo posle ponoći, na dan kada se rodio Miljanin verenik Lazar Čolić Zola, njih dve su stigle u Belu kuću, a obrazloženje Velikog šefa je bilo kako je priča o diskvalifikaciji i kazni bila nameštena da bi se otkrilo da li Zola zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voli Miksi. Kao i da je sve bilo deo tajnog zadatka.

U razgovoru sa Stanijom Dobrojević Miljana je ispričala da ni sama nije znala za tajni zadatak i da se šokirala kada je u jednom momentu saznala.

- Miksi, da li je ovo bio zadatak ili fora? - upitala je Dobrojevićeva.

- Zadatak! Za koji ni ja nisam znala... Saznala sam tek kad sam izašla. Znala sam odmah, ali ne u tom momentu. Bila sam u šoku... - zbunila se Miksi u odgovoru.

Kako ona baš i ne ume da čuva tajne i gotovo uvek kaže ono što misli, Miljana se ubrzo odala da je pokupila informacije iz spoljnog sveta. Iako je tvrdila da nije bila nigde van imanja, njeni napadi na druge zadrugare otkrivaju da je ona zapravo kupila informacije i da je normalno pratila šta rade drugi zadrugari.

Rekla je ko je dobar, a ko ne, jasno stavljajući do znanja konkurenciji da je ispred njih.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.