MIKI ŽESTOKO O LUNI: J***čica, k*rva i ljubavnica - to neću dozvoliti! Inače je NEOBRAZOVANA šabanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKI ŽESTOKO O LUNI: J***čica, k*rva i ljubavnica - to neću dozvoliti! Inače je NEOBRAZOVANA šabanka

Jasan.

U večerašnjim nominacijama u rijalitiju "Zadruga" učesnici su birali koga će od dvoje potrčaka poslati u izolaciju pred borbu za izbacivanje - birali su između Lune Đogani i Davida Dragojevića.

- David je fin i pristojan momak i mnogo ga cenim. Da me Aleksandra toliko ne podnosi, nas dvojica bismo se više družili. Ali on ne sme ništa da radim dok Golijat ne kaže. Što se tiče Lune, moram da se osvrnem na prvu sezonu. Ja neću dozvoliti da iko kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za tu devojku da je bila k*rva, niti ljubavnica, ni j***čica. To dete je bilo prevareno i zaljubljeno, obećavana joj je večna ljubav, smišljena su čak i imena dece. Na kraju je prevarena! Gospodin Balvan i njegova gospođa zarađuju novce na osnovu nje, koju osuđuje pola Srbije i misli da je najgora na svetu. Ja jako dobro pamtim početak svega kada su svi govorili da se dešava nešto lepo. Lubav! Kada su oni priznali, onda su svi udarili po njima - započeo je Miki svoje izlaganje o Luni, a potom dodao:

- Inače mislim da je ona jedna klasična šabanka. Da treba da se edukuje. Totalno je nezanimljiva u ovom rijalitiju, ali je zbog svega ovoga neću poslati u izolaciju - obrazložio je Đuričić svoju odluku.

Poglejdajte kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.