MIKI PRETIO SUZANI! Iznerviraćeš me i usred lajva ću... ZAKLEO SE! Izbiće skandal (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKI PRETIO SUZANI! Iznerviraćeš me i usred lajva ću... ZAKLEO SE! Izbiće skandal (VIDEO)

Haos u najavi...

Od kada su zadrugari i javnost saznali za poljubac koji se desio između njih, SuzanaPerović i Miki Đuričič tvrde da su samo prijatelji, iako je njihov odnos uvek na granici flerta.

S*KSI RADA! Vrele grudi joj KIPE, a kad se okrenula - OBLA G*ZA ispada iz PROVIDNE ČIPKE! Uf! (VIDEO)

Tokom večerašnje emisije "Gledanje klipova", Miki je još jednom ponovio da mu je ona samo prijateljica, a onda je svoje reči pogazio kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda nekoliko sati kasnije poljubio Suzanu dok je mislio da ih kamere ne snimaju (pogledajte OVDE).

Nikako ne radite ovo za praznike!

Dugi razgovori do jutra na njegovom krevetu postali su Suzanin i Mikijev ritual, a tako je bilo i ove noći. Dok su razgovarali, Đuričić je najavio kada će ponovo poljubiti Suzanu, ovoga puta javno i pred svima.

- Iznerviraćeš me i usred lajva ću da te poljubim, kunem ti se životom. Ali to kada me baš budeš iznervirala - rekao je Miki.

Miljana DOZIVALA Ivana Marinkovića u snu! Zola je sve čuo, a njegova reakcija... AU! (VIDEO)

- Nisi lud. Svi će ti se smejati - odgovorila mu je ona.

Pogledajte kako je to izgledalo i šta su još sve pričali:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.