MIKI IZNENAĐEN! Javili su mu šta se desilo i koja su mu ovlašćenja - kako će se snaći?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKI IZNENAĐEN! Javili su mu šta se desilo i koja su mu ovlašćenja - kako će se snaći?

Nije mu lako...

Idemo dalje... I druge večeri rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga", bilo je veoma uzbudljivo, jako emitovno, ali i napeto u nekim situacijama. U noći kada su gledaoci pitali Zadrugare i kada su novinarima odgovarali na pitanja, došlo je do susreta Zorana Marijanovića i njegove ćerkice, ali i novih sukoba.

Nakon svega toga, došao je i trenutak da se izaberu dva potrčka koje bira vođa, a ove nedelje je to Marko Janjušević. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Takođe, ove dve osobe, biće i nominovane za izbavicanje ove nedelje. Nakon što se dvoumio, vođa je doneo konačnu odluku.

- Prvi potrčko će biti Rudar, on je najvredniji, što se tiče tog stočarskog dela, i mislim da će se dobro snaći. Drugi potrčko neka bude Miki Đuričić, jer je on najiskusniji i mislim da će dosta pomoći - rekao je Marko Janjušević.

Da su izabrani za prva dva potrčka ove nedelje, ova dvojica prozvanih takmičara, izjavila su da nemaju taj problem, što će oni biti potrčci. A na pitanje voditeljke Radmile Radenović, da li je zadovoljan svojom ulogom vođe, Marko je izjavio da će izludeti, ali da nema nameru da iz najskupocenijeg rijalitija koji je pokosio sve rejtinge gledanosti, da izađe pre aprila.

Miki je delovao malo iznenađeno kada su mu javili za njegova nova ovlašćenja, ali je čini se dobro to podneo.

- Iskreno, najviše mi smeta, nedisciplina. Evo kažem im da sednu, oni neće. Vidi ti ovo! Moraću da uvedem posebne mere - nervozno je prokomentarisao Janjuš, ovonedeljni vođa Zadruge.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.