MIKI ĐURIČIĆ UŠAO U ŽESTOK SUKOB SA STEFANOM! Zamalo da ostane bez HONORARA! Pljušte uvrede sa obe strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 19:16

MIKI ĐURIČIĆ UŠAO U ŽESTOK SUKOB SA STEFANOM! Zamalo da ostane bez HONORARA! Pljušte uvrede sa obe strane

Na ivicu živaca.

Tokom današnjeg dana, došlo je do žestoke svađe između Mikija Đuričića i Stefana Mihića!

Miki Đuričić poznat je po tome što se ne libi da iskaže svoj stav, i tako svima saspe u lice šta ima. Zadrugar je danas u iščekivanju da sastan počne nasrnuo rečima na Mihića i sasuo mu sve u lice, jer mu je zasmetalo zadrugarovo ponašanje:

- Idem tri puta tamo, ućutkujem ljude, a ti kao: "Ako budete pričali prekinuću". Nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja da ti namignem jednom, pa ćeš imati tik do kraja života. Te fore možeš drugima da prodaješ, meni ne. Nabijem ti na k*rac drugove mafijaše. Ako si mangup, dođi kod mene. Ja sam se toga nagledao. Zvaću ja svoje, ti svoje, pa nek se tuku umesto nas. Plačeš tu kao p*čka sa 30 godina. Prodaješ fore tu za majmune - govorio je Miki Stefanu.

Svima je poznato da Stefan, itekako ume da uđe u klinč sa zadrugarima, i dobro da ih pecne, pa ne sumnjamo, da će ovoj svađi biti ovde kraj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.