MIKA POSTAO GIBA, A MAMA NIJE PRIMETILA: Vidite tren kad Rada ne primećuje da su se blizanci ZAMENILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKA POSTAO GIBA, A MAMA NIJE PRIMETILA: Vidite tren kad Rada ne primećuje da su se blizanci ZAMENILI

Komutacija!

Presedan u rijalitiju "Zadruga". Umesto da ove nedelje Dragana Mitar ili Giba Vasić napuste imanje u Šimanovcima, voditelj Ognjen Amidžić je saopštio ukućanima da niko neće biti izbačen.

Ono što je Amidžić morao da prećuti je najveća "podvala" u rijalitiju "Zadruga". Od pre nekoliko nedelja izbačeni Mika Vasić bio je u gost u studiju kod Dušice Jakovljević kao podrška bratu. On je po zadatku Velikog šefa zamenio blizanca u šou, a cilj im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da niko ne primeti u narednih sedam dana kako bi se obojica ponovo bili punopravni takmičari.

Da je Mika postao Giba (uredno su zamenili odeću, čak je Giba ostavio i prsten) videli su gledaoci, ali ne i učesnici. Kada se Mika vratio u "Zadrugu" zamenu nije primetila ni njegova majka Rada Vasić koja je sa zadrugarima prokomentarisala:

- Mislim da je video brata!

Čini se ipak da je mama Rada ubrzo shvatila o kakvoj se prevari radi, jer je grlila i mazila Miku (pardon, on je sada Giba) za stolom. E, da ostali mogu i da zamisle o čemu se tu zapravo radi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.