MIJATOV OD MALENA BIO OKRUŽEN PROSTITUTKAMA?! Držanje JAVNE KUĆE u Beogradu kao porodičan biznis?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIJATOV OD MALENA BIO OKRUŽEN PROSTITUTKAMA?! Držanje JAVNE KUĆE u Beogradu kao porodičan biznis?!

Ovo niko ne bi očekivao.

Filip Mijatov je učestvovao u rijaliti programu "Zadruga" odakle je pobegao nakon samo nekoliko dana. Sada se njegov brat Dimitrije Mijatov uselio u vilu Parova.

Baba Mijatova je u mlađim danima navodno bila vlasnica jedne javne kuće u centru Beograda, a rijaliti učesnici su tada bili deca.

- Dimitrije i Filip su zbog poslovnih obaveza roditelja često boravili kod bake u centru grada, a u to vreme se uveliko se znalo da je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasnica javne kuće u Beogradu. Dimitrije i Filip tada nisu imali pojma o tome čime se njihova baka bavi, ali se po kraju pričalo da veliki novac uzima od ovog biznisa - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

- Družila se sa opasnim momcima, koji su često i dolazili kod nje, pa su u komšiluku kružile svakakve priče. Nju su svi poštovali, a iako su joj pričali iza leđa, bitne informacije o tome s kime se družila nisu daleko išle jer takvim ljudima u to vreme niko nije zamerao - rekao je sagovornik.

Објава коју дели Filip Mijatov (@filip_mijatov) дана 13. Феб 2019. у 9:16 PST

Filip se nije javljao na telefon kako bi potvrdio navode.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BABA FILIPA MIJATOVA BILA VLASNICA JAVNE KUĆE U CENTRU BEOGRADA: Ovde su se okupljali najveći KRIMINALCI

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2019, 00:59

Osma sezone rijalitija Parovi, po svemu sudeći obećava dobar šou jer je u vili i brat zadrugara Filipa Mijatova, Dimitrije Mijatov. Baba Mijatova je u mlađim danima bila vlasnica jedne javne kuće u centru Beograda, a rijaliti učesnici su tada bili deca. “Dimitrije i Filip su zbog poslovnih obaveza...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.