METAK U ČELO USRED CENTRA GRADA: Ša kroz pesmu izrazio tugu zbog NJENE TRAGIČNE smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 09:50

METAK U ČELO USRED CENTRA GRADA: Ša kroz pesmu izrazio tugu zbog NJENE TRAGIČNE smrti

Istinit događaj.

Pesma "Istina", nekada izuzetno popularne grupe "Ša-ila", čiji je član bio Nenad Aleksić Ša, jedna je od najtužnijih na našoj muzičkoj sceni, a nažalost nastala je prema istinitom događaju.

- Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, s 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić, prim. aut.) s prijateljem. Došao je pokojni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bane Grebenarević da ubije Šljuku - pričao je svojevremeno reper Vladimir Ilić Ila i dodao:

- Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča - ispričao je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.