MENSUR UDARIO ANTEA U GLAVU - za ovo sledi DISKVALIFIKACIJA?! S leđa mu prišao - ŠOK SCENA na izboru POTRČAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 09:37

MENSUR UDARIO ANTEA U GLAVU - za ovo sledi DISKVALIFIKACIJA?! S leđa mu prišao - ŠOK SCENA na izboru POTRČAKA

Snimak iz drugog ugla

Kontroverzna zadrugarka Olja Vampirica napustila je rijaliti (njeno oglašavanje po izlasku pročitajte OVDE). U studiju kod Dušice Jakovljević ona je imala zadatak da izabere novog vođu, a to je Ante Baždarić.

Otkako je krenuo njegov mandat, Ante se poprilično uživeo u ulogu i već se zavadio sa nekim zadrugarima, a među njima je i Mensur Ajdarpašić.

Crnogorca je poslao u izolaciju sa njegovom maloletnom devojkom Milicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veselinović, te su oni ovonedeljni potrčci.

Kako su ostali zadrugari pričali, umesto Milice, Ante je hteo u izolaciju da pošalje Irmu Serjanić, ali se onda uplašio Ajdarpašića i brzo promenio mišljenje.

Poznato je da Mensur nema problem da se pobije, tako je Ante hteo da mu smesti da ga je udario u glavu. Ipak, sada se pojavio snimak na kome se jasno vidi kako Ante pomera glavu i do udarca nije došlo, iako je rekao da jeste.

- Poverovali bi Anti da sekund pre prolaska Mensura nije iskrivio glavu. Inače, da je Mensi udario Antu od 30 kg, verovatno bi ga tražili po Šimanovcima - piše na klipu koji je objavila jedna stranica.

A post shared by Kofi i Lole (@kofica_kofi)

Da li će zbog ovoga biti kažnjen, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.