MENJALA JE TESTAMENT! Pevačica i njen sin (4) jedva preživeli koronu - mislila sam da smo gotovi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 09:19

MENJALA JE TESTAMENT! Pevačica i njen sin (4) jedva preživeli koronu - "mislila sam da smo gotovi!" (FOTO)

Najteži trenuci u životu.

Pevačica Pink imala je koronu u martu prošle godine, a osim nje, bio je zaražen i njen četvorogodišnji sin Džejmison. Pink je tada imala problema sa otežanim disanjem, a sin je dugo imao visoku temperaturu. Sada je, tokom gostovanja na radiju "Heart", ispričala da je mislila da će umreti.

"Ovo će zvučati ludo, ali imali smo koronu prošle godine, vrlo rano, u martu. Bilo je stvarno loše pa sam menjala svoj testament. Znate, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku sam mislila da je s nama gotovo", ispričala je Pink voditelju Marku Rajtu.

"Tada mi je samo bilo bitno da kažem Vilou koliko sam je volela. Kao roditelj, razmišljala sam šta ostavljam svom detetu, hoće li uspeti u svetu, šta treba da im kažem po poslednji put", dodala je pevačica.

A post shared by P!NK (@pink)

Pink je ranije ispričala kako ju je uhvatila panika kad je počela otežano da diše.

A post shared by P!NK (@pink)

"Razmišljala sam o odlasku u bolnicu, ali u istom trenutku nisam znala što da uradim. Jedino u što sam bila sigurna jeste da je ovo bilo najstrašnije iskustvo u mom životu", rekla je.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.