MENI SU ONI... PIH! Zadrugari pričaju o s*ksu Marka i Divne! Luna otkrila pravo lice! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENI SU ONI... PIH! Zadrugari pričaju o s*ksu Marka i Divne! Luna otkrila pravo lice! (VIDEO)

Je li to u redu?

Zadrugari su danas od doručka počeli da pričaju o paru o kojem govori cela Srbija - Marku i Divni. Njih dvoje vrlo često razmenjuju nežnosti pred kamerama, što nekima u rijalitiju "Zadruga" očigledno smeta.

Pogledajte OVDE šta su Luna Đogani i Sloba Radanović radili kad su se ugasila svetla. 

Luna Đogani je iznela mišljenje da su njih dvoje odvratni.

- Ne mogu da zamislim kako njih dvoje vode ljubav. Meni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to toliko... pih! Kad je neko par, ja zamišljam kako vode ljubav, ja to stalno radim. Njih ne mogu da zamislim. Kad su se ljubili onaj dan u sobi ovde... pih! - zgađeno je govorila Luna, a Teodora Džehverović je konstatovala da su odvratni.

Ljudi koji su komentarisali ovaj snimak nisu se složili sa Lunom.

- Način na koji pričaš o Divni i Marku govore kakva si ti u stvari. Da si tako fina i dobra, imala bi bar malo razumevanja i empatije za ljude koji su drugačiji od ostalih i oni imaju pravo kao i ti na život, ljubav pa i seks, draga devojko Luna Đogani - glasi samo jedan od komentara na Luninu "gadljivost".

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.