MENI JE TO NENORMALNO: Maja PROGOVORILA o odnosu sa MAJKOM! OVA žena je KRIVA za njihovu SVAĐU?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENI JE TO NENORMALNO: Maja PROGOVORILA o odnosu sa MAJKOM! OVA žena je KRIVA za njihovu SVAĐU?! (FOTO)

Sve je otkrila.

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga, narod pita" gosti voditeljke Dušice Jakovljević su bivši zadrugari Maja Marinković i Sanja Stanković. Njih dve su sa voditeljkom razgovarale o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Gledateljka koja se uživo uključila u program, imala je što šta da kaže Maji, a u nastavku razgovora pitala je Marinkovićevu da li je možda njena baba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa majčine strane kriva za to što nisu imale dobar odnos.

- Ja pojma nemam što se to tako dešavalo. Moja baba mene nije volela. Moja majka se krije kada pričamo da ona ne bi znala. Nije mi jasno, važno je da smo se mi pomirili i ja ću dati sve od sebe da uspe taj naš odnos - otkrila je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.