MENE NAROD VOLI, A VI STE NEBITNI Stanija žestoko UZVRATILA Dalili, a onda Miki ZAPUŠIO usta svima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 00:07

"MENE NAROD VOLI, A VI STE NEBITNI" Stanija žestoko UZVRATILA Dalili, a onda Miki ZAPUŠIO usta svima

Svako veče se svađaju.

Nakon snimka na kojem Marko Osmakčić ogovara Sanju Grujić , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Dalile Dragojević:

- Što se tiče ove teme, ja sam pričala sa Stanijom, Markom i Sandrom. Ja imam skroz drugačiju teoriju. Mene je zanimalo Sandrino mišljenje, ja nju i cenim i volim je, ona mi se izdvaja od svih ljudi. Smatram da se Staniji dopada Marko, i da bi ona bila sa njim, ali i smatram da je ovaj Marko iskorišćen kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << produkt, da bi se ona opravdala na način na koji se nameće svima - pričala je Dalila kada ju je Stanija prekinula:

- Ja sam mozak ove operacije, vi to ne shvatate. Mene narod voli, a vi ste nebitni - vikala je Stanija.

- Ona je sve vreme govorila kako ljudima bode oči i da je ljudi komentarišu. Ona želi da napravi da je Marko njen produkt, a ja sam mu rekla da se on meni od prvog dana odvojio od drugih ljudi, on i Viki - govorila je Dalila.

- Meni nije jasno što si ti toliko ljubomorna na mene. Ja sam za vas institucija, vi ne možete da preživite da me ne komentarišete - dobacila je Stanija.

- Ovo je tvoja nemoć, ti si sada skočila kao da se braniš - ubacio se Dejan.

- Tebe ribo pucaju kompleksi, nije mi jasno što tebe boli moje prijateljstvo sa Markom. Naše prijateljstvo je intrigantnije od tvoje veze - sve vreme je pričala Stanija.

- Ti meni ne daš da kažem bilo šta. Ti sve vreme sebe veličaš. Ona je rekla da ona bode oči jer sedi na garnituri, a to nije realno - rekla je Dalila

.- Vi ste svi ljubomorni na nju - vikala je Irma.

- Stanija jeste institucija po pitanju rijalitija, ona je sama napravila svoje ime - dodao je Miki.

- Tebi je rijaliti sprdnja, ti sve prozivaš - dodao je Marko.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.