Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MC Stojan očajan zbog BOLESTI oca! Otkrio šta nikad sebi ne bi OPROSTIO!

Otac MC Stojana teško je bolestan. Miroslav Stojković već duže vreme ima probleme sa zdravljem, stanje mu se pogoršalo, toliko da je prebačen u KBC Zemun, gde leži sa dijagnozom mijelodisplastičnog sindroma (bolest koja se javlja zbog nepravilne funkcije koštane srži) i redovno prima trasfuziju krvi. “Stojan je očajan što mora da putuje na nastupe, The post MC Stojan očajan zbog BOLESTI oca! Otkrio šta nikad sebi ne bi OPROSTIO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

REPERA ZADESILA TEŠKA DRAMA: MC Stojanu krenulo u karijeri, a otac mu leži u bolnici! Evo kako se oseća...

Izvor: Press, 04.Dec.2018, 20:20

Otac MC Stojana teško je bolestan. Miroslav Stojković već duže vreme ima probleme sa zdravljem, stanje mu se pogoršalo, toliko da je prebačen u KBC Zemun, gde leži sa dijagnozom mijelodisplastičnog sindroma (bolest koja se javlja zbog nepravilne funkcije koštane srži) i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.