MATORA OKRUTNA PREMA NOVOM ZADRUGARU! Kad je ovo rekla o njemu PRED SVIMA, nastao muk u kući (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATORA OKRUTNA PREMA NOVOM ZADRUGARU! Kad je ovo rekla o njemu PRED SVIMA, nastao muk u kući (VIDEO)

Ni reč do sada nisu progovorili.

U toku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević razgovarao je sa novim zadrugarima, Barbarom Pajović, Aleksandrom Nikolić i Nikšom Kokanovićem. Jedna od tema bio je i odnos Nikše i Jovane Tomić Matora. Novi zadrugar u studiju je rekao da je u dobrim odnosima sa Matorom, dok je po ulasku u Belu kuću situacija bila potpuno drugačija i Tomićeva nije želela da se pozdravi sa njim.

- Ja bih iskreno voleo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porazgovaram sa Matorom - priznao je Nikša.

- Mogu da kažem da smo on i ja bili dobro u jednom periodu. Ja sam bila u "Zadruzi" kada se sve to dešavalo. On mi je javio da je izašao iz zatvora, ja sam bila srećna zbog toga, dok nisam otišla do mog druga Ivana, onda mi je Ivan ispričao priču koja mi se nije svidela. Ja sam ga nakon toga blokirala. Neko ko nije prijatelj mom prijatelju, ne može da bude ni meni - ispričala je Matora.

- Anstasija (Ivanova supruga) je moja dobra drugarica. Čula sam za tu priču. Upućena sam jednim delom u celu priču - ispričala je Dragana Mitar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.