MARKO SE KONAČNO USUDIO I PRIZNAO: IGRAO sam se sa Lunom, sve je bila TAKTIKA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO SE KONAČNO USUDIO I PRIZNAO: IGRAO sam se sa Lunom, sve je bila TAKTIKA! (VIDEO)

Testirao je Lunu!

Pitanja znatiželjnih gledalaca su sinoć dovela atmosferu do usijanja. Kao i u većini slučajeva, i ovog puta su na tapeti bili Luna Đogani i Marko Miljković. Voditelj Milan Milošević preneo je pitanje namenjeno Marku, a tiče se njegovog odnosa koji je imao sa Lunom Đogani, ali i afera koje je imao sa Majom Marinković i Doroteom Jovanović.

'- Opisujući vezu sa Majom u intervjuima rekao si da si da je sve išlo spontano, zašto si odjednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postao promišljen i taktičan? - glasilo je pitanje za Marka.

- Pa ne znam na šta misle. Postojale su neke te igrice taktične sa Lunom kako bih video da li joj se sviđam. Video sam informaciju se njene strane. Ima jednog i drugog... - pravdao se on, a onda nastavio:

- Kod mene sve ide spontano. Da, postojao je vid nekih igrica pre nego što smo se smuvali Luna i ja. Hteo sam da proverim da li joj je stalo do mene. Neka narod misli. Što se toga tiče, ja se jesam igrao. Ovo ostalo nisam - priznao je Miljković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.