MARKO MILJKOVIĆ PREVARIO LUNU ĐOGANI: Sve je SNIMLJENO! Kad je SAZNALA, zvala ga je... Mene duša boli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 17:25

MARKO MILJKOVIĆ PREVARIO LUNU ĐOGANI: Sve je SNIMLJENO! Kad je SAZNALA, zvala ga je... "Mene duša boli!"

"A kada sam izlazio, znaš šta mi je rekla?"

Marko Miljković i Luna Đogani redovno objavljuju video klipove na svom Jutjub kanalu, gde se ludo zabavljaju. Ovog puta, Marko i Luna su imali zadatak, međusobno jedno drugo, da obuku za 50 evra.

-  Ne znam da li da joj dajem to da proba. Ne bi trebalo. Verovatno će da me gađa sa ovim stvarima - rekao je Marko Gagiju u toku obavljanja zadatka.

- 1.300 smo potrošili. 100 dinara na kesu. Meni je malo žao… >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A kada sam izlazio, znaš šta mi je rekla? "Kupi mi nešto lepo", a mene duša boli, nije mi dobro… - ispričao je Marko.

- Ti nisi ni 2.000 dinara potrošio na mene? - viknula je Luna kasnije na Marka kada je saznala koliko su ukupno koštale stvari koje je on njoj kupio.

Ceo video pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.