MARKO I LUNA SE PONAŠAJU KAO GLADNE ŽIVOTINJE! Ekskluzivno za SD: Đole Đogani PROGOVORIO o njihovoj ROMANSI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO I LUNA SE PONAŠAJU KAO GLADNE ŽIVOTINJE! Ekskluzivno za SD: Đole Đogani PROGOVORIO o njihovoj ROMANSI!

Dopada mu se Miljković!

Tokom prethodnih dana, Belu Kuću potresa nova ljubavna priča koja datira još iz prve sezone rijaliti programa "Zadruga". Naime, učesnici druge sezone, koji su se družili i tokom prethodne, Marko Mijković i modna blogerka, Luna Đogani sve češče su povezani od strane ukućana da se među njima ipak dešava nešto više od prijateljstva, kao i da je obostrani flert očigledan.

OBEĆAO DA ĆE BITI NJEN! Marko rekao Luni da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SMUVATI, ona ga ZAVODILA rečima: NEĆEŠ moći da me OSTAVIŠ!

NAKON TOLIKO GODINA: Đole Đogani otkrio pravi razlog svađe sa Gagijem i Anabelom - Kriv je MOJ BRAT

ŽELELA SAM SEK* SA MARKOM! Luna BRUTALNO PONIŽENA: Priznala osećanja - On je žestoko ISKULIRAO i ODBIO!

Ekipa portala "Srbija Danas" ovim povom je kontaktirala sa frontmenom grupe "Đogani" - Đoletom, koji je inače stric vicešampionke rijalitija, Lune Đogani. Tokom prethodne sezone, on se trudio da se ne oglašava upravo iz razloga što je smatrao da šta god da uradi, ili kaže, biće osuđen. Međutim, rešio je, da pred našim kamerama otkrije ono što mu leži na duši.

Na pitanje šta misli o Marku Mijkoviću, kao i njegovom odnosu sa bratanicom Lunom, kao i da li misli da postoji ikakva šansa da se među njima dogodi nešto više od prijateljstva, evo šta je rekao.

SRBIJA U ŠOKU: Dragana Mitar priznala ZASTRAŠUJUĆU istinu o svom braku - Bila sam TRUDNA kad je...

- Meni se Marko dopada, i po mom mišljenju on je dosta bitan, važna figura u rijalitiju. Miran i staložen, a opet nije da ne ume da kaže onda kad treba nešto da kaže. Za moj pojam on zna da se ponaša i nema u njegovom rečniku onih prostota i vulgarnosti, koje ja inače ne volim i ne podržavam, kao kod Lepog Miće, Mikija ili Zorice Marković, mada znam da oni privatno nisu takvi, oni ovo rade jer im je to posao, profesionalci su, i sve to rade za pare.

UHVATIO JE ZA SOČNE GRUDI! Zerina NAPALA Vladu da je DODIRIVAO, on se PRAVDAO: Skini naočare kad pričaš!

- Ne bih želeo da ulazim u neku dublju psihoanalizu svih ukućana, ali mnogo je teško biti u zatvorenom prostoru. Znate, svakome treba nežnost, zagrljaj i pažnja. Pritom, imate i momenat "gladi", oni tamo nemaju dovoljno hrane, a zna se... Čovek bez hrane se ponaša kao životinja... Ljudi potpuno drugačije reaguju kad su gladne od onda kad su siti. Na sve to imaju i veliki pritisak. Ne bih da pričam svašta da ne zamerim ljudima iz produkcije, ali mislim da zatvoren prostor itekako utiče na njihove nagone i ponašanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.