MARIJA ULETELA U KUĆU, PREKINULA EMISIJU! Miljana u KRITIČNOM stanju? Hoće monentalno NAPOLJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA ULETELA U KUĆU, PREKINULA EMISIJU! Miljana u KRITIČNOM stanju? Hoće monentalno NAPOLJE! (VIDEO)

Zabrinuta za ćerkino zdravlje.

Usred sinoćne emisije u "Zadruzi 3", u Belu kuću je uletela uznemirena Marija Kulić, koja je izrazila veliku zabrinutost za zdravlje svoje ćerke i tražila da zbog nje izađe iz rijalitija.

- Želim da se obratim velikoj šefici, da me hitno, momentalno izvede, jer je Miljani d-dimer pet puta uvećan, ima tromb u sebi, hteli su da je ostave u bolnici, ali su je pustili. Hoću da izađem da vidim o čemu se radi! Uznemirana sam! - govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Marija.

- Nemaš razloga da budeš. Sve je u redu, Marija - rekao joj je Milan Milošević.

- Rekli su da je to samo malo povišeno zbog stresova - rekao je Lazar Čolić Zola, ali je Marija ostajala zabrinuta, govoreći da sumnja u zdravstveno stanje svoje ćerke. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.