MARIJA U AGONIJI NAPUSTILA SVE! Nakon snimka Miljaninog i Zolinog S*KSA izbio SKANDAL, a ovo je... BLUD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019, 02:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA U AGONIJI NAPUSTILA SVE! Nakon snimka Miljaninog i Zolinog S*KSA izbio SKANDAL, a ovo je... BLUD!

Teška sramota!

Kao što je i običaj svakog četvrtka u Zadruzi održava se pregled klipova. Tako je bilo i sada. Novinar Milan Milošević je vodio čitavu igru, a na samom početku sa njim su ušli članovi obezbeđenja.

Odmah se videlo da se očekuje nešto napeto i Miki Đuričić je to primetio.

Prvi su na red došli Miljana Kulić i Zola. Njihov video započeo je sa trenutcima u Zadruzi koje su ispunili razmenom nežnosti, a na kraju i rekapitulacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihove veridbe.

Nakon prvog videa gde se vide Miljana i Zola kako razmenjuju nežnosti, kao i snimak njihove veridbe pušten je i snimak na kojem se vidi Miljanin i Zolin s*ks.

Miljana se smejala vidno zadovoljna, a Marija je ostala šokirana zato što joj je Miljana obećala da neće imati s*ks u ovom rijalitiju.

- Ona se ne stidi ničega. To je njeno poštovanje prema porodici - rekla je Marija vidno besna i napustila je sastanak u suzama, a Miljana je rekla da je to noramalno i da se ne stidi svojih postupaka.

Celu situaciju pogledajte na videu.

NEVERICA! Kija snimljena U VENČANICI! Progovorila i o TAJNOM VENČANJU i braku - nije imala kud (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GENETSKE BOLESTI I RAZDOR: Ono što bi moglo Miljanino i Zolino dete da nasledi, DUBOKO JE ZABRINULO SVE!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jan.2019

Sinoć je u toku pregleda snimaka u Zadruzi atmosfera dovedena do usijanja. Prva na redu bila je Miljana Kulić, a na samom početku pušten je njen i Zolin video na kojem se ljube i razmenjuju nežnosti. Na kraju je prikazana i scena veridbe. Miljana je bila presrećna sve dok njena majka Marija nije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.