MARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA NOVU DEVOJKU?! Zagrljene šetaju po ulicama Praga - evo kako UŽIVAJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 10:49

MARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA NOVU DEVOJKU?! Zagrljene šetaju po ulicama Praga - evo kako UŽIVAJU! (FOTO)

Uživaju na putovanju!

Pevačica, Marija Šerifović, izbegava da javno govori o svom privatnom životu. Međutim, nekada ne može da izbegne pitanja koje se tiču njene intime.

Svoj ljubavni život, gotovo da nikada ne komentariše u emisijama, već to čuva samo za sebe, pa je teško zaključiti kada je u vezi, a kada ne.

Sada je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj se vidi kako šeta po Pragu zagrljena sa nepoznatom devojkom. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su odmah pomislili da je ona pevačicina devojka. Međutim, Marija se nije oglašavala kako bi demantovala ili potvrdila ove glasine.

- Možeš ti to - napisala je pevačica u opisu fotografije.

Ostaje nam da saznamo da li je Marija otišla u Prag sa novom devojkom ili sa prijateljicom.

Podsećamo, Marija je samo jednom prilikom pričala o svom ljubavnom životu i tom prilikom je otkrila da je privlače žene.

- U životu sam imala mnogo pogrešnih izbora. Sećam se svoje prve ljubavi iz Kragujevca. Uvek sam priželjkivala duge veze i emotivnu stabilnost. Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada - rekla je tada kroz smeh.

Marija je, između ostalog, objasnila i da bez obzira na sklonost ka ženama, želi da se ostvari kao majka, te da će jednog dana u banci sperme potražiti oca svog deteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.