Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA OTIŠLA IZ ZADRUGE I POVELA ŽELJKA: Kulićke se kriju u Nišu, a u kući se čuje PLAČ BEBE!

Nakon što je njena ćerka Miljana pobegla iz rijalitija Zadruga sa svojim dečkom Zolom i Marija Kulić je odlučila da ode i sa sobom je povela malog Željka kog je Miljana ostavila na imanju. Oni se svi trenutno nalaze u Nišu kod Miljane kući jer je ona izrazila želju da verenika upozna sa ocem. Iza The post MARIJA OTIŠLA IZ ZADRUGE I POVELA ŽELJKA: Kulićke se kriju u Nišu, a u kući se čuje PLAČ BEBE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILJANA I MARIJA SE KRIJU U KUĆI Komšije ispričale šta se dešava u domu Kulića

Izvor: Blic, 14.Mar.2019, 15:42

Od kad su napustila rijaliti "Zadruga 2" Marija i Miljana Kulić se ne pojavljuju u javnosti, a kako smo saznali, nalaze se u porodičnom domu u Nišu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.