MARIJA OPASNO MANIPULIŠE MILJANOM! Što ona nije ABORTIRALA 3 puta?! Nadežda oplela po bivšoj cimerki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA OPASNO MANIPULIŠE MILJANOM! Što ona nije ABORTIRALA 3 puta?! Nadežda oplela po bivšoj cimerki!

Nije štedela reči...

Nadežda Biljić je zapanjena situacijom u Beloj vili i celom stvari oko trudnoće Miljane Kulić.

Vest da će Miljana Kulić po drugi put postati majka, a da je otac deteta Lazar Čolić Zola pokrenula je lavinu sukoba u Beloj kući. Međutim, kako bi dokazao svoju ljubav, Zola je pristao da svoj honorar prepiše na Miljanino ime, a tim povodom Biljićeva je iznela svoj sud.

- Ja sam zgrožena ponašanjem i njene majke i nje. Ja ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto je Marija toliko napala Zolu. On je prihvatio dete i hoće da bude tu. Otac deteta je okrenuo leđa Miljani. Ja ne znam, Marija ili ima problem zbog para, pa misli da će Lazar uzeti Miljani novac ili da će uzeti celu kuću koju je ona njima sagradila. Šta su moji trebali da urade? Da mi kažu da odmah abortiram? - izjavila je Nadežda, pa dodaje:

- Ja nikada ne bih to tražila, taj novac bi svakako otišao za dete. To su samo fiks ideje Marije Kulić. Toliki napadi histerije... Što ona nije abortirala tri puta!? Izgleda da je njima Miljana ćup zlata. Niko ništa ne radi u kući, ona ih izdržava, a sad kad ona hoće da se osamostali, onda frka. Nek je ona živa i zdrava, kao i beba, neka ona odluči kako hoće. Ali da Marija manipuliše Miljanom, manipuliše i to opasno.

Poznato je da su Nadežda i Miljana bile u odličnim odnosima, a kao buduća majka, Biljićeva je stala na stranu svoje bivše cimerke iz Bele kuće.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.