MARIJA KULIĆ NA OPERACIJI! Stanje se POGORŠALO, morali HITNO da reaguju - Miljana NIŠTA NE ZNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 08:06

MARIJA KULIĆ NA OPERACIJI! Stanje se POGORŠALO, morali HITNO da reaguju - Miljana NIŠTA NE ZNA!

A evo šta je sa malim Željkom

Marija Kulić juče je otišla u bolnicu, gde je operisala štitnu žlezdu, dok njena ćerka Miljana, koja boravi u rijalitiju "Zadruga 5", za sada ne zna ništa o tome.

Marija je dala izjavu neposredno pred odlazak na operaciju.

- Idem da izvadim štitnu žlezdu. Onkološki sam bolesnik, godinama mi žlezda nije dobro, pijem lekove. Pogoršanju je doprineo stres. Nakon operacije me zadržavaju 24 sata. Držim se, jaka sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadam se da će sve biti dobro - rekla je Marija Kulić za "Blic".

Dok je Miljana u rijalitiju, njenog sina Željka čuva Marija, ali će tokom njenog boravka u bolnici brigu o dečaku preuzeti Miljanine sestre Ana i Tijana.

- Željko je kod mene, dok ja budem u bolnici čuvaće ga Ana i Tijana - otkrila je Marija.

Miljani, kako kaže, nije rekla da ide na operaciju, već će joj to saopštiti kad prođe period oporavka.

- Miljana ne zna da idem na operaciju, i bolje je što ne zna. Nisam htela da se sekira. Neka ostane do kraja ove "Zadruge" kad je već ušla, reći ću joj kad budemo imale poziv i kad se oporavim - završila je Marija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARIJA KULIĆ SE OGLASILA IZ BOLNIČKE POSTELJE Evo kako se oseća nakon operacije: "Godinama sam pila lekove za štitnu žlezdu, nije imala nikavu funkciju"

Izvor: Blic, 20.Okt.2021

Majka Miljane Kulić i rijaliti učesnica, Marija Kulić otišla je u bolnicu kako bi operisala štitnu žlezdu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.