MANEKEN POKAZAO ZUBE: Zadruga 3 još nije ni počela a on već reži! Ko ne bude bio parlamentaran...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANEKEN POKAZAO ZUBE: Zadruga 3 još nije ni počela a on već "reži"! Ko ne bude bio parlamentaran...

Sa njim izgleda nema zezanja?

Maneken i estradni menadžer Rade Lazić jedan je od učesnika treće sezone ''Zadruge'', a on je s malim zakašnjenjem stigao u karantin pred rijaliti. Kako kaže, spreman je za rijaliti život u Beloj kući, a otkriva i da pojedine buduće cimere već poznaje!

- Poslednjih mesec i po dana sam psihički jako spreman za sve ovo. Jako sam nestrpljiv, jedva čekam da sutra sve krene. Velika je tenzija pred sam ulazak - počinje priču Rade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Pink.rs i otkriva da pojedine buduće cimere već poznaje.

- Ima njih nekoliko koje znam iz spoljnog sveta. Unapred već znam da ću s nekima biti okej. Drago mi je što mnogi nisu poznati javnosti i mislim da nisu iskvareni i s njima ću se najviše i družiti - otkriva Lazić i dodaje:

- Među mojim prijateljima vlada velika euforija. Zaplakali su na rastanku, oni su moj vetar u leđa i oni me čekaju do pobede. Na ''Farmi'' se jesam pokazao, nisam vređao, dobio sam mnogo komplimenata. I sada ću probati na kulturan način da se obračunam, a ko ne bude bude bio parlamentaran biću 20 puta gori - poručuje Rade.

Ceo intervju sa Radetom Lazićem pogledajte u nastavku:

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.