MAMI SE STANJE POGORŠALO, HEMIOTERAPIJA OTKAZANA Miljana očajna zbog bolesti roditelja, ide u manastir

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 10:24

"MAMI SE STANJE POGORŠALO, HEMIOTERAPIJA OTKAZANA" Miljana očajna zbog bolesti roditelja, ide u manastir

"Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi lečenje", objašnjava Miljana.

Izašavši iz "Zadruge", rijaliti zvezda Miljana Kulić suočila se sa zdravstvenim problemima svojih roditelja, Marije i Siniše Kulića. Njen otac pre dva meseca imao je operaciju grla, dok je majka operisala kancer limfnih žlezda. Delovalo je da situacija ide nabolje, a Kulićeva je sada otkrila kako stvari trenutno stoje.

- Samo nas je bog pogledao da je mama kad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izašla iz rijalitija odvela tatu kod lekara i slučajno otkrila bolest. Tata je pao u depresiju, nije se uopšte kretao, nije hteo da jede, pa je smršao jako. Tome je doprinela i operacija raka grla i zračenje, ali verujem da će sve biti super. Planiram da posetim jedan manastir u Crnoj Gori - izjavila je Miljana koja je zatim otkrila i da joj je majka u veoma lošem stanju.

- Mami su eritrociti i leukociti dosta pali, pa je treća hemioterapija odložena. Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi lečenje. Toliko me je problema sačekalo u spoljnom svetu da mi, veruj mi, rijaliti nedostaje. Ja se tamo odmorim od svega, nemam prave životne probleme. Sreća u nesreći je samo to što sam dosta para zaradila, pa ako treba za lekove i lečenje, možemo to da priuštimo. Od ovog honorara sam planirala da kupim stan, da stavim Željku na račun ali to je propalo. Sav novac je za roditelje ako bilo šta zatreba, ako se mora u Tursku ili Nemačku na dalje lečenje, a u sledeću sezonu ulazim da zaradim za sina i sebe - odlučna je Kulićeva koja je priznala da se kaje što je Ivanu Marinkoviću nedavno poslala poruku i pitala ga da vidi sina.

- Ja sam ispala retard, zvala sam Ivana umesto da je on okrenuo moj broj kad je izašao iz rijalitija da pita za dete. Bila sam u Beogradu i okrenula sam ga. Rekla sam da sam sa Željkom i pitala sam da li ima potrebu da vidi dete, a on mi kaže da ima svoj život i obaveze. Kao, mora da se konsultuje sa advokatom. Zvao me posle toga i kaže da ne može da vidi svog sina. Iskreno, u početku mi je bilo baš teško, bolelo me je što je takav prema svom detetu, a sad sam već oguglala na njegovo ponašanje. Željko ima dobru dušu kao i ja. Neće ništa da pojede sam, sve deli. Vezuje se za ljude, sve voli. Hvala bogu pa je povukao na mene - izjavila je Miljana koja je obelodanila i da njene sestre odlaze u Ameriku.

- Ana ide sigurno da studira, a možda će i Tijana. Ona je završila Ekonomski fakultet, a Ana drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 evra. Njeni treninzi sa ishranom su 60 evra. Ima uspešne klijente, baš lepo zarađuje.

A na kraju razgovora, Miljana se osvrnula i na odnos sa lazarom Čolićem Zolom s kojim, kako tvrdi, više nema ništa.

- Ja sam se skroz ohladila od njega, ne zanima me. Slobodna sam u svakom smislu, ali niko mi se ne sviđa. Neću po putu da tražim simpatiju, ona se desi ili ne - iskrena je, dok kako kaže, s Mišelom se samo šalila:

- Ja u rijalitiju nisam imala emocije pema Mišelu, samo sam se sprdala, a on je zahvaljujući mojoj priči ostao do kraja. Ispao bi dosta ranije. Svako ko se zalepi za mene ide do fi nala, kad sam ja budala pa dozvoljavam previše ljudima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.