MAMI GRADIM KUĆU, BRATU KUPUJEM STAN! Vojaž ulaže novac u porodicu, a evo ŠTA kaže o devojci

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 10:59

"MAMI GRADIM KUĆU, BRATU KUPUJEM STAN!" Vojaž ulaže novac u porodicu, a evo ŠTA kaže o devojci

Samo najbolje za najbliže.

Popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, u poslednje vreme važi za jednog od najtraženijih izvođača, iako ima samo 20 godina.

Kako uz popularnost ide i novac, Mihajlo je otkrio da je pazario majci plac za kuću, što mu je bila velika želja.

- Najveća želja mi je da majci sazidam kuću, već je sve u procesu. Kupio sam plac i počela je gradnja. Kada je majka čula da ću joj napraviti kuću, svakako je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenađena i bilo joj je drago. Pored toga, voleo bih da mlađem bratu kupim stan i otvorim lokal. To mi je mlađi brat, nije rođeni, ali kao da jeste - rekao je Mihajlo.

- Želim da budem tu za porodicu, jer jednog dana kada ovo sve prestane, porodica će uvek ostati uz mene. I pored muzike imam par biznisa u planu, a tiču se digitalnog marketinga i oglašavanja. U tom nekom pravcu sam video svoj interes, nadam se da ćemo tim i ja nešto napraviti - rekao je reper i priznao da je svestan koliko ljude zanima njegov život.

- Nisam najtraženiji, ali trenutno važim za top 3 najzanimljivije ličnosti. Zanima ljude šta radim, gde sam, šta sam. Ima dosta traženijih od mene, koji su tu duže na mene od sceni, ali se nadam da ću u 2022. godini biti i najtraženiji. Sada kada sam dostigao nivo zrelosti, dosta sam stvari video i naučio. Ovo je brz posao, spremniji sam za album. Ove godine će se dogoditi najslušaniji album u svetu rep muzike - poručuje Vojaž koji stalno opipava puls publike.

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

- Dosta pažnje posvećujem fanovima, pratim puls publike. Slušam šta oni žele i pravim muziku za njih, i mislim da zbog toga sebe uspevama da održavam na vrhu. Kao zdravu konkurenciju bih mogao da navedem Igora Panića Nuccija. U trci između najbržih, niko ne može da nas stigne. Kad je meni loše on ima savet, kad je njemu loše, ja imam savet. Tako da se međusobno upotpunjujemo - ističe mladi muzičar.

Vojaž otkriva da postoji devojka u njegovom životu, ali ne želi da je otkriva javnosti.

- Što se tiče mog emotivnog statusa, fokusiran sam na posao, naravno muškarac sam i dopadaju mi se devojke. Trenutno postoji nešto na radaru, ali voleo bih da taj moj emotivni život bude moj. Imam sklonosti prema vezivanju i vezi, ali je problem vreme. Nikada nisam kod kuće, ne bih imao vremena da se posvetim bilo kome. Možda tako neće biti za par godina. Kada bih mogao da nađem osobu koja bi mogla da prati tempo mog života, to bi bilo fenomenalno - kaže Vojaž.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.