MAMA, ZOVI ONAJ BROJ ŠTO SAM TI OSTAVILA Mina se obratila porodici nakon OKRŠAJA Od sutra ćemo drugačije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 01:04

"MAMA, ZOVI ONAJ BROJ ŠTO SAM TI OSTAVILA" Mina se obratila porodici nakon OKRŠAJA "Od sutra ćemo drugačije"

Obratila se majci!

U toku su "Nominacije" u Beloj kući, učesnici biraju između ovonedeljnih potrčaka Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, a na red da nominuje je došla i Mina Vrbaški nakon neviđenog okršaja sa Filipom koji se dogodio samo par minuta pre.

Ona se prvo obratila svojoj majci, pa nominovala.

- Rekao si mi da ćeš mi je*ati mamu, tako da mama zovi taj broj što sam ti rekla, onaj to sam ti ostavila. Filipe, ti si pokazao sebe, ti pričaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako će me on zlostavljati, kako ćeš pi*ati po meni - krenula je Mina.

- Je*ala si se sa mnom kada si se vratila. Tebe ništa ne može da poremeti, jer si se je*ala sa 14 godina - govorio je Car.

- Mama molim te zovi onoga koga treba, znamo svi koji je dogovor bio, pa ćemo od sutra drugačije. Ti mnogo pričaš a ništa ne pričaš - rekla je Mina.

- Ako ja krenem da pričam - pretio je Car.

- Nebitan si mi, Aleks nemoj da se ponašaš tako, da se ugledaš na Cara. Kada se bude vratila iz izolacije ona i ja ćemo da se družimo i da pričamo. Ona nije normalna, najgora je za sebe, nadam se da će Aleks prestati da pravi budalu od sebe - rekla je Mina.

- Jok na tebe će da se ugleda, ti koja ideš pi*kom na ljude - rekao je Car.

- Nominujem Aleks, a ovog ću sačuvati - rekla je MIna.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.