MAMA UTIČE NA ODLUKU DETETA: Marija ZNA nešto više o Miljaninoj TRUDNOĆI? Zadrugar SVE otkrio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMA UTIČE NA ODLUKU DETETA: Marija ZNA nešto više o Miljaninoj TRUDNOĆI? Zadrugar SVE otkrio! (VIDEO)

Izneo detalje koje niko nije znao.

Lepi Mića je nakon emisije "Igra istine" porazgovarao sa Lazarom Čolićem Zolom i otkrio mu da smatra da Marija Kulić zna nešto više o trudnoći svoje ćerke od njega i da zbog toga insistira na kiretaži.

- Ovde mama utiče na odluku deteta. Ona to radi jer ona zna nešto što ti ne znaš. Možda je ovo po tebe možda najbolje - pričao je Mića.

- Marija najbolje poznaje svoje dete - dodao je Bojanić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Šta je pravi razlog zbog kojeg je Marija nagovorila da Miljana Kulić abortira i da li je to uradila zbog stresa koji doživljava u Beloj kući zbog sukoba sa zadrugarima, ostaje da saznamo.

Evo kako je to izgledalo.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.