MALTRETIRAO JE NJEGOVU MAJKU, PRETRPELA PAKAO?! Zadrugar prvi put pokazao svog OCA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALTRETIRAO JE NJEGOVU MAJKU, PRETRPELA PAKAO?! Zadrugar prvi put pokazao svog OCA! (FOTO)

Nije želeo da se slika.

Zadrugar Savo Perović je ostao i te kako upamćen zbog svog učešća u rijalitiju, a pored njega, imali smo priliku da upoznamo i Savinu mamu Suzanu, poznatiju kao Blondi.

Blondi je jednom prilikom izjavila da Savo ne spominje svog oca jer mu detinjstvo s njim baš i nije bilo lepo.

- Savo poštuje svoga oca toliko koliko je on i zaslužio. Sigurno ste primetili da ga uopšte nije pominjao. On u sebi krije veliku tugu i bol, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne priča o tome. Ja sam se udala sa samo 17 godina. Njegov otac me je maltretirao i zlostavljao. Svašta sam pretrpela dok sam bila u braku. Ove devojke u "Zadruzi" što pričaju o fizičkom zlostavljanju nisu ni upola prošle ono to sam ja. Jednom prilikom sam bila toliko loše da nisam znala gde se nalazim, nisam mogla da hodam sama. Savo je bio tu pored mene, pomagao mi je sve vreme - izjavila je Blondi za Puls.

Ipak, izgleda Savo ima korektan odnos sa svojim ocem, čim je objavio njihovu zajedničku sliku:

- Uspeo sam da ga nagovorim da se slikamo. Tata - napisao je Savo uz fotku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.