MALOLETNICINA MAMA GLEDALA ĆERKIN SE*S - Vidite njenu reakciju: Neprijatno mi je, STALNO mislim na to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALOLETNICINA MAMA GLEDALA ĆERKIN SE*S - Vidite njenu reakciju: "Neprijatno mi je, STALNO mislim na to!"

A rekla joj je pre ulaska "da bude pametna".

Mina Vrbaški, najmlađa učesnica "Zadruge", odmah je svojim stavom odskočila među ostalim devojkama koje učestvuju u ovom rijalitiju. I njena majka Ivana Vrbaški redovno gleda rijaliti i navija za svoju ćerku.

- Sada je dobro, malo se smirila i bolja je - kratko je prokomentarisala ona ponašanje svoje ćerke, koja se u poslednjih nekoliko dana utišala.

- Ona se uglavnom sklanja i ne učestvuje o onim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svađama tamo koje se non-stop dešavaju, a oni se konstantno deru. Ali verujem da ona zna da se odbrani. Ali neka ostano ovako, ni ne treba da izaziva svađe niti da ulazi u bilo kakav konflikt.

Minina majka objašnjava da joj je pred ulazak samo rekla "da bude pametna", a seks sa Đeksonom, do kojeg je došlo pre nekoliko dana nije želela mnogo da komentariše.



- To stvarno ne želim da komentarišem, neprijatno mi je jako. Stavite se na moje mesto. A pitanje je da li je tu i bilo nešto. Ja stalno razmišljam da li je tu zasita bilo nešto. Mislim da oni tamo svi rade sve i svašta ne bi li privukli pažnju. Meni je draže da mislim da do toga nije došlo.

Minina i Đeksonova ljubavna priča se nastavila i nakon što su bili intimni pod čaršafom, pa sada deluju kao pravi par, dok ona izbegava da ponovo dođe do seksa.

- Ja to ne bih nazvala ljubavnom pričom. On nije neko ko je zaljubljive prirode, a nije ni ona. Prosto su osuđeni jedni na druge, zatvoreni su tamo i moraju da se okrenu nekome - kratko je prokomentarisala ona.

Nakon što je razgovara sa majkom preko Skajpa, Mina je promenila ponašanje, pa je od upadljive devojke postala povučena, verovatno zato što želi da je posluša.

- Pametno je što se utišala. Ipak je ona mlada. Oni nisu ni svesni koliko kamera ima, oni nisu ni svesni da mi čujemo bukvalno sve, i ono što šapuću i ono što pričaju kad se skinu bubice. Mi sve vidimo, titluju ih. Da li se oni na momente pogube u tome, ja ne znam. Valjda me je poslušala, ja se nadam - kaže Minina majka.

Na kraju je prokomentarisala i Đeksonove pokušaje u poslednjih nekoliko dana da navrati Minu ponovo na seks.

- A ne treba ni njemu zameriti što pokušava. Svi mi pokušavamo nešto, pa sada, ako dobijemo, dobijemo, ako ne, onda ništa. Tako ide u životu uopšte - zaključila je Ivana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.