MALI ŽELJKO U OPASNOSTI?! Žestoke pretnje Kulićkama: RAZVALIĆU VRATA APARTMANA! J*baću im mater...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI ŽELJKO U OPASNOSTI?! Žestoke pretnje Kulićkama: "RAZVALIĆU VRATA APARTMANA! J*baću im mater..."

Ozbiljne pretnje...

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su tokom ranih jutarnjih sati ušli u žestok konflikt nakon što je Kulićeva uznemiravala Marka Janjuševića Janjuša dok spava.

Tom prilikom je Zola priznao da će otkriti sitne detalje porodičnih svađa u domu Kulića, a sada je njihovu raspravu prepričao i Janjušu.

- Uništio sam je, matirao sam je. Pitao sam je "Da li je moguće da se spušta tako nisko", pa sam joj rekao da ni Ognjen neće da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zove u "Amidži". Pa sam rekao da znam šta im se kući dešava, da se udaraju šakama, pa sam rekao da ću da pričam o Marijinoj mladosti. Znaš kakve ja stvari znam o njima - pričao je Zola.

Janjuš je takođe zgrožen ponašanjem Kulićeve, te je priznao Zoli da ne može više da podnese njeno prisustvo.

- Bude li mi opet prišla, razvaliću vrata u apartmanu. U kako ću im j*bati mater u p*čku. Kakve bolesnice. Da mi je znati kako izgledaju dva dana u njihovom privatnom životu. Kako se rode tako pogane. Seme im j*bem, nije to više ni igra. To su tako zli ljudi, da ja to u životu nisam video - pričao je Janjuš.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.