MALA PRINCEZA: Darko Lazić OČEKUJE bebu sa verenicom, a REAKCIJA njegove ćerke na vest je PRESLATKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA PRINCEZA: Darko Lazić OČEKUJE bebu sa verenicom, a REAKCIJA njegove ćerke na vest je PRESLATKA!

Velika radost!

Nakon nesreće koja je zadesila Darka Lazića i njegovu porodicu, krenuli su neki lepši dani. Naime, nakon što je počeo uspešno da se oporavlja od saobraćajne nesreće Darko je saznao i radosnu vest koja je obradovala celu njegovu porodicu.

Lazićeva verenica Marina je trudna, zbog čega je Darko obećao da će nakon izlaska iz bolnice promeniti životni stil i posvetiti se porodici. Ipak, nisu svi u porodici Lazić lepo primili ovu vest. Njegova ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lorena iz prvog braka sa pevačicom Anom Sević, nije se obradovala.

- Darko je veoma vezan za ćerku Lorenu i nikada nije želeo da devojčica odrasta kao jedinica, pogotovo što je odrastao uz brata Dragana. Njegova želja je bila da Ana i on podare Loreni brata ili sestru i da deca rastu u ljubavi i slozi. Međutim, vrlo brzo su se javili problemi u njihovom braku, te je proširenje porodice palo u drugi plan, ali Darko nije odustajao od želje da dobije još dece - kaže izvor blizak porodici Lazić za "Alo".

Darko je pre Marine imao nekoliko veza, ali je sa njom iako je mlađa od njega skoro deset godina, uspeo da pronađe mir.

- Međutim, niko nije mogao da predpostavi da će se sve ovako brzo desiti i da će Darko primiti ove vesti u bolničkoj postelji. On je sada najsrećniji čovek - rekao je izvor za Alo.

Čim je saznao ovu vest, Darko se odmah posavetovao sa Anom kako da Loreni saopšte ovu vest, a devojčica je kao i svaka princeza koja je navikla da bude u centru pažnje reagovala sa malo ljubomore.

- "Ne, neću! Ni batu, ni seku!", počela je da plače. Ana je pokušala da joj objasni da će joj beba biti društvo za igru, ali je mala Lorena bila neumoljiva - rekao je izvor za Alo.

Ana se posavetovala sa psihologom povodom ove situacije i on joj je rekao da nema ničeg neobičnog u ovoj priči, deca mogu burno da reaguju na ovakve vesti, ali vremenom sve dođe na svoje.

DUŠICI PUKLO DUGME, ISPALE JOJ GOLE GRUDI! Trudila se da sakrije - uzalud! Vrelo, vrelo, vrelo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.