MAJKE ŠIROM SRBIJE PLAČU: Anabelu brutalno napali Kijini fanovi, GREH I SRAMOTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKE ŠIROM SRBIJE PLAČU: Anabelu brutalno napali Kijini fanovi, GREH I SRAMOTA!

Saga se nastavlja.

Nakon što je Anabela Atijas po ko zna koji put uputila šokantnu poruku svima onima koji su protiv ljubavi njene ćerke Lune i Slobe, oglasili su se oni koji su se prepoznali, među kojima je najveći broj fanova Kije Kockar.

- Dragi Dželati ljudskog dostojanstva i ljubavi, ne zaboravite da na kraju ipak svi dođemo pred za sve isti sud i sudiju, a to je smrt. Jedino ona daje ista prava svakome, neumoljiva je i nepodmitljiva- poručila je Anabela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Izbacila MUŽEVU LJUBAVNICU GOLU na ulicu, a OVE slike legendarne srpske pevačice nisu slutile UŽAS!

- Dragi bože opraštam svim zalutalim dušama koje se hrane bolom mog deteta! - napisala je Anabela u okviru svoje druge objave.

ZAVODLJIV POGLED I MINI SUKNJA: Dajana Paunović u nikad SEKSIPILNIJEM izdanju! (FOTO)

Ova poruka je izazvala ogroman bes "druge strane", pa su fan stranice posvećene Kiji preplavljene brutalnim odgovorima Anabeli.

- Draga Anabela, pošto si, vidimo, ćerku vaspitala da veruje u boga, da poštuje osnovna načela, principe i kodekse, pošto vidim da daješ sebi za pravo da u ime Boga opraštaš nama, zalutalim dušama koje se hranimo bolom tvog deteta? Nazivaš nas dželatima ljubavi i ljudskog dostojanstva? Ženo! Majko! Stidi se! Majke širom Srbije plaču zbog tebe i onoga što si uradila svom detetu. Okani se društvenih mreža, prozivki, jadnih komentara, pokušaja da ukaljaš i poniziš drugog da bi svoje oprala. Bog je veliki i oprašta. Vama će i ljudi oprostiti kad vide pokajanje, kad vide stid, kad vide žaljenje. Sedi u ćošak, spusti glavu među kolena i ženo zapitaj se - prvi je deo poruke objavljene kao odgovor.

MA KAKVA TRENERKA: Katarina Živković vežba u tračicama koje jedva obuzdavaju grudi! (FOTO)

A zatim su nastavili:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.