MAJKA JOJ TRLJALA OBRAZE ČUVARKUĆOM Na najradosniji praznik pevačica uradi OBIČAJ za koji malo ko zna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA JOJ TRLJALA OBRAZE ČUVARKUĆOM Na najradosniji praznik pevačica uradi OBIČAJ za koji malo ko zna!

Sreća u domu!

Pevačica Katarina Živkovićje priznala da za najveće praznike nikada ne radi, ali i kako se sprema za najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs.

Ona kaže da joj je najlepše to što je u to vreme sa porodicom, ali i što može da ispolji svoju kreativnost.

- Svi možemo da budemo kreativni u farbanju jaja, da budemo sa porodicom, da vreme provedemo najkvalitetnije moguće sa najbližima. To ću uraditi i ja, neću raditi za Vaskrs, kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikad ne radim za velike praznike. Mami neću pomagati oko dekoracije, za to je ona zadužena, ali jako se radujem prazniku i odlasku u porodični dom - rekla je Katarina.

- Mama mi je uvek trljala obraze čuvarkućom, crvenim jajetom, da budem zdrava, jedra, crvena i to mi je uvek bilo simpatično, ali da se razumemo, porasla sam - kroz smeh je zaključila pevačica.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.