MAJKA JE OPET OSTAVILA NA CEDILU! Taman kada su se POMIRILE, opet sve krenulo NIZBRDO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA JE OPET OSTAVILA NA CEDILU! Taman kada su se POMIRILE, opet sve krenulo NIZBRDO!

Nije joj lako!

Maja Marinkoviće je pažnju u Zadruzi osvojila kada je Marka Miljkovića gađala šerpom, uspela je da stigne do finala iako mnogi nisu verovali da je ona u stanju za to. Ipak, mnogi i dalje ne znaju njenu tužnu priču.

Ona je naime odrasla bez majka, jer ju je ona još kao malu ostavila sa ocem, koji joj se posvetio potpuno. Ona je dok je bila u Zadruzi rekla da se sa njom nije čula šest godina, a sada je otkrila za Pink, da se sa majkom čula, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to bio emotivan susret. Ona je tom prilikom rekla da ne razume njene postupke i da je ne opravdava, ali da svako govori za sebe, pa je tako i sa njenom majkom.

Ispričala je i da je detinjstvo provela pored bake i oca.

- Uglavnom kada pomislim na detinjstvo prvo se setim bake i tate. Oni su bili ti koji su bili moje detinjstvo. Imala sam ogromnu ljubav sa bakine strane koja mi je zamenila tu majčinsku ljubav koja mi je falila, takođe sam sve vreme imala bezuslovnu ljubav sa tatine strane. S obzirom na to da sam jedinica, bila sam uvek mezimče i baš voljeno dete. Tata je uvek išao sa mnom dok sam bila mala na letovanja, zimovanja, ma bukvalno svuda i uvek se trudio da ne osetim taj nedostatak majčinske ljubavi. Tako da zaista mogu da kazem da te dane pamtim po lepim stvarima i ostale su lepe uspomene - ispričala je Maja.

HIT PAPARACO: Slobu Radanovića JURE DEVOJKE na plaži - a pogledajte ŠTA on radi! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.