MAJKA I SESTRA MRTVE, A SVE ZBOG PIJANOG OCA! Poznata glumica u SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI izgubila PORODICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 10:27

MAJKA I SESTRA MRTVE, A SVE ZBOG PIJANOG OCA! Poznata glumica u SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI izgubila PORODICU

"Sve me to izluđivalo!"

Američka glumica i komičarka Moli Šenon ostvarila je veliki uspeh i ponovni uspon karijere zahvaljujući hit-serijama "The White Lotus" i "The Other Two".

Međutim, malo ko zna za veliku tragediju koja joj se dogodila kada je imala svega četiri godine.

Moli (56) izgubila je majku, mlađu sestru i sestričnu u saobraćajnoj nesreći za koju je bio kriv njen otac koji je vozio pod uticajem alkohola i koji je preživeo sa teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredama.

- Srce mi je bilo slomljeno i bila sam jako tužna, pokušala sam sve to da zadržim u sebi nekako kao dete. Ali nema šanse da osetite tu vrstu duboke boli zbog toga što su vam majka i sestra mrtve i da zadržite to sve u sebi. To se sve kasnije pojavljuje u životu i prati vas - ispričala je glumica.

Otkrila je i da su, dok se njen otac oporavljao od nesreće, ona i njena druga sestra Meri živele sa tetkom i kako je bila svesna da joj život više nikad neće biti isti. Priznala je kako je sve htela da radi kao što je radila njena majka, čak i da seče hleb.

- Sve me to izluđivalo - dodala je i navela da su i neke zabavne stvari u detinjstvu znale jako da je rastuže jer su je podsećale na sestru i majku bez kojih je zauvek ostala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.