Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA I ĆERKA I DALJE U SUKOBU: Slađa posavetovala Bels, ona je ne sluša! (VIDEO)

Od kad je ušla, Slađa ne može da nađe zajednički jezik sa svojom ćerkom Izabelom Alijoski. Tokom večere, Ružica, Slađa i Bels sedele su u dvorištu i prepričavale događaje iz vile. Kako je poznato, sedma sezona rijalitija ,,Parovi” podigla je veliku prašinu zbog novih likova u vili, te sukob između majke i ćerke podelio je The post MAJKA I ĆERKA I DALJE U SUKOBU: Slađa posavetovala Bels, ona je ne sluša! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TU JE JEDAN DAN I VEĆ JE PUKAO! Kale GOSPODAR VREMENA na vratima vile, ne može VIŠE

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018

Kale gospodar vremena postao je učesnik sedme sezone rijalitija ,,Parovi”. Prvo je glasao za Jelenu Ilić, iako nije bio sa njom u sukobu, nije imao ni pravi razlog da je nominuje: – Glasao sam za Jelenu, nemam razlog, ali sam morao za nekog. Svi su opvde super prema meni, nov sam i morao sam nekog The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.