LJUBAVNICINI JECAJI U NOĆI! Maja se GUŠILA U SUZAMA, BESAN Janjuš je DOKUSURIO kao nikada do sada! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 00:40

LJUBAVNICINI JECAJI U NOĆI! Maja se GUŠILA U SUZAMA, BESAN Janjuš je DOKUSURIO kao nikada do sada! (VIDEO)

Nikad joj teže nije bilo!

Maja Marinković plakala je svom dečku Marku Janjuševiću Janjušu na ramenu, a dok se gušila u suzama, njegova ravnodušnost ju je još više povređivala.-

- Teško mi je, zašto pričaš tako hladno - kukala je Maja.

- I meni je teško, ja da mogu da ti pomognem.... Ja sam ti govorio svaki dan, koliko god da je bilo teško, nemoj da praviš sr*nja Majo, nisi me ništa slušala. Ti sad pucaš po šavovima, ja sam odavno. Nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad da plačeš! Kad je nekome teško, ćuti i razmišlja, a ne pravi sr*nja iz dana u dan! Ne razumme, šta hladan, šta hoćeš, da se grlimo i ljubimo? Treba li da skačemo od sreće? - uzvratio je Janjuš.

- Nemam snage Janjuše, 'ladno! Ma šta ufćeš, čoveče? Šta je sada? Ja plačem zato što mi se sve skupilo - dodala je Marinkovićeva.

- Baš sada ti se skupilo? Nije ovih dana, nego baš sada ti se skupilo? - bio je besan Janjušević.

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.