MAJIN OTAC UDARIO NA PINK! Neće da je vode kod lekara, jer bi on MORAO U ZATVOR! PRODUKCIJA ŠTITI Cara!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 12:44

MAJIN OTAC UDARIO NA PINK! "Neće da je vode kod lekara, jer bi on MORAO U ZATVOR!" PRODUKCIJA ŠTITI Cara!?

"Slomio je vilicu!"

Sinoć je došlo do brutalnog sukoba između Maje Marinković i Filipa Cara koji je eskalirao, te je Car nasrnuo na Marinkovićevu, detaljnije POGLEDAJTE OVDE.

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković je hitno reagovao pa se uputio u Šimanovce, a potom se uslikao i ispred Pink televizije tokom noći, gde je javno pozivao da se Car izvede iz Zadruge i da ide u zatvor, nazivajući ga nasilnikom.

Podsetimo, Car je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorio da ne sme imati nijedan fizički kontakt, jer je na uslovnoj kazni, kako je presuđeno, nakon što je prošle sezone polomio vilicu Ademiru Pelešu, koji je tada izveden iz Zadruge POGLEDAJTE OVDE TAJ RAZGOVOR.

Sada je taki besan ispred Pink televizije pozivao da se Car odvede u zatvor, jer je nasrnuo na njegovu ćerku i time po njegovim rečima prekršio uslovnu kaznu:

- Nasilnik po ko zna koji put pokazuje mržnju prema ženama! Maja je pretučena a ne vode je kod doktora jer posle ovih povreda i batina, nasilnik mora da ide u zatvor, jer je pod uslovnom kaznom, jer je prošle godine čoveku slomio vilicu! Stop nasilju nad ženama - napisao je Taki, a potom je objavio i apel drugih stranica kojetraže diskvalifikaciju Cara.

- Dokle više produkcijo! Štitite nasilnika u svim sezonama njegovog učešća! Stop nasilništvu! Izbacite nasilnika! Diskvalifikacija za nasilnika - piše u objavi koju je podelio Majin otac,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.