MAJA MARKOVIĆ TRUDNA! Budući roditelji PRESREĆNI - Hadrović ne krije uzbuđenje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 15:09

MAJA MARKOVIĆ TRUDNA! Budući roditelji PRESREĆNI - Hadrović ne krije uzbuđenje! (FOTO)

"Ova beba je plod velike ljubavi!"

Bivši zadrugari, Maja Marković i Alen Hadrović, koji su se upoznali i zavoleli u aktuelnoj sezoni rijalitija, uskoro će postati roditelji!

Maja je u trećem mesecu trudnoće s Alenom, sa kojim je nastavila i učvrstila ljubavnu vezu i posle izlaska iz rijalitija, a beba koja je na putu ubrzala je njihove planove, te je izvesno da će uskoro stati na ludi kamen.

Buduće roditelji potvrdili su ove informacije i nisu krili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sreću zbog vesti da će uskoro dobiti prinovu.

- Istina je! Jako smo srecni, išli smo pre tri dana na ultrazvuk, sve je super! Moji i njeni roditelji su presrećni takođe! Ova beba je plod velike ljubavi - ponosno ističe Alen i dodaje da će, prema prognozama lekara, beba doći na svet poslednjih dana ove, ili u prvoj nedelji iduće godine.

Maja je već ostvarena kao majka - s bivšim partnerom dobila je dečaka Andriju, a ne krije koliko ju je usrećilo saznanje da će roditi dete Hadroviću sa kojim je, kako kaže, otpočetka zamišljala porodicu.

- Uzbuđena sam, presrećna… Još dok sam bila u Zadruzi znala sam da želim ceo život da provedem sa Alenom, a sad ćemo još imati i bebca!

Podsećanja radi, Maja je zbog Alena tokom trajanja rijalitija stavila tačku na sada već bivšu vezu sa svojim nekadašnjim verenikom Jovicom, i prepustila se Hadroviću, budući da nije mogla da sakrije ljubav. Iako su im brojni zadrugari predviđali brzi rastanak, Maja i Alen dodatno su učvrstili svoj odnos, a ljubav će im uskoro biti krunisana i detetom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.