MAJA JE EMOTIVNO NESTABILNA! Miljana VIDNO POTREŠENA stala na stranu Marinkovićeve - TREBA DA SE OPAMETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 02:02

"MAJA JE EMOTIVNO NESTABILNA!" Miljana VIDNO POTREŠENA stala na stranu Marinkovićeve - TREBA DA SE OPAMETI

"Smatram da je Maja dobar čovek ima najbolju dušu od skoro svih zadrugara!"

 Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je za ovonedeljne potrčke izabrao svoju bivšu devojku Maju Marinković i njegovog nekadašnjeg prijatelja Filipa Cara.

Tokom "Nominacija", reč je dobila Miljana Kulić.

- Što se tiče braka Dejana i Dalile, oni su govorili da je to velika ljubav, a ja sam videla da tu nema ljubavi. Dalila je izgubila strast. Smatram da porodica Dragojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba da stavi tvoju sliku u svoj dom, on treba da slavi dan kada je počeo da slavi dan kada si započeo odnos sa Dalilom. Nije to lepo što si uradio Filipe, dve strane su potrebne, jasno se vidi slika. Ja bih ga vređala najstrašnije. Dejan je razbio vrata iz nemoći jer mu glava govori jedno, a razum drugo. Uvek sam govorila da je Filip dobar prijatelj, ali više te odnose ne smatram zdravo za gotovo - započela je Miljana.

- Smatram da je Maja dobar čovek ima najbolju dušu od skoro svih zadrugara, emotivno je nestabilna. Dozvolila je da bude tuđa sreća. Treba da se opameti, nemoj da dozvoliš da se neko igra sa tobom. Da je bila trudna ovde, bilo bi drugačije, a napolju je drugačije. Na tebi se prelomilo. Sa Filipom si dokazala da si došla po svoje, da li si odlučila da više ne budeš bolesna ili se foliraš.

- Znam kakva si kada voliš. Sada mi nisi jasna. Dalila je bacala narodu prašinu u oči. Maju ću da ostavim, samo da ne bude onakva kakva je bila. Filipa ću da pošaljem u izolaciju - ispričala je potrešena Miljana Kulić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.