MAJA ĆE BITI MOJA, KAD JA TO HOĆU! Janjuš nikad BRUTALNIJI - Ušao u DIREKTAN SUKOB sa Carem

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 01:02

"MAJA ĆE BITI MOJA, KAD JA TO HOĆU!" Janjuš nikad BRUTALNIJI - Ušao u DIREKTAN SUKOB sa Carem

"Rekao sam kada sam ušao ovde da moj život i rijaliti će se svoditi samo na jednu osobu i njenu mamu."

 Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je za ovonedeljne potrčke izabrao svoju bivšu devojku Maju Marinković i njegovog nekadašnjeg prijatelja Filipa Cara.

Sad je došao na red i Janjuš da nominuje.

- Car, krenuću od njega, dosta puta je bio nominovan. Rekao sam kada sam ušao ovde da moj život i rijaliti će se svoditi samo na jednu osobu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njenu mamu. Maja će biti moja zlatna koka kada ja hoću - rekao je Janjuš.

- Ja sam uvek bila džek, ti to znaš - dobacila je Maja.

- Da je to Filip uradio i da je u vezi sa njom to bi drugačije bilo. Da me interesovali bilo bi drugačije, o Filipu ću reči da mi je žao jer on ovaj tempo neće izdržati. Njega očekuje nešto. Slušao sam ovde neke priče, narod vrlo dobro zna. Filipova mama ne podržava ni jednu ni drugu, to je moje mišljenje. Dobio sam jedno pitanje u vezi vas, Filip ne voli ni jednu. On ima veliku strast prema ženama, to je tako. Oni će se ovako patološki vezati, sami su ušli u to.

- Majin i moj odnos može biti samo normalan. Čuo sam da je išla po nekim emisijama napolju, pričala o nekoj lažnoj trudnoći. Maja je opsednuta, to je bolesna ljubav. Maja obožava penis, ona je momcima služila za pravljenje budale, ona je ta koja je sama sebi napravila. Filipa šaljem u izolaciju - završio je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.