MA FUJ! OVO JE GORE OD LUNE U ZADRUZI 1 Zvezdan UHVAĆEN u gadosti! Niko nije primetio da je OVO uradio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 14:39

"MA FUJ! OVO JE GORE OD LUNE U ZADRUZI 1" Zvezdan UHVAĆEN u gadosti! Niko nije primetio da je OVO uradio!

Pre nego što je ušla njegova bivša supruga Ana, Slavnić je uradio nešto nezamislivo.

Sinoć je u Zadrugu ušla Ana Ćurčić, što je ozbiljno poremetilo Zvezdana Slavnića, koji je nakon razbijanja šolji i inventara u Beloj kući, odlučio da beži iz rijalitija.

Ipak, pre nego što je video svoju bivšu nevenčanu suprugu na vratima kuće, Zvezdan je bio prilično raspoložen, a budući da je cela Srbija znala da će Ana sinoć ući u "Zadrugu 6", verni gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su veoma pažljivo pratili Slavnićevo ponašanje.

Tako je na društvenim mrežama, u moru snimaka, osvanuo i jedan prilično sramotan. Naime, Zvezdan se spremao za emisiju "Pitanja novinara", obukao se, naparfemisao, a onda je usledio potez koji je mnoge doslovno zgadio...

Zvezdan je zavukao ruke u donji veš, a potom nonšalantno pomirisao prste, verovatno u želji da proveri da li mu je potrebno kupanje ili bi ipak mogao da ga preskoči.

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

"Ma fuj! Kako ga, bre, nije sramota?? Nisam nijednom videla da se okupao, ovo je kao kad je Luna u Zadruzi 1 mirisala dole i noge i šta sve nije...", "Zveki se namirisao, a dole proverava tako što miriše prste", "Ma oprala to Anđela dole", samo su neki od negativnih komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.