Lupila bih joj šamare! Mama Biljana OTKRILA detalje ŽIVOTA sa Aleks, a Ana je...  Davidu se LOŠE piše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lupila bih joj šamare!" Mama Biljana OTKRILA detalje ŽIVOTA sa Aleks, a Ana je... Davidu se LOŠE piše!

Neće mu se svideti!

David Dragojević  možda želi da izbaci Aleksandru Subotić iz svog doma u Veterniku, ali njegova majka Biljana tvrdi da do toga neće doći i da ona ne dozvoljava Subotićevoj da ode.

- Aleksandra je u mojoj kući zato što joj ja ne dozvoljavam da ode odavde. Mala Magdalena nije džak krompira, pa da se seli tamo-vamo. Ona je upisana ovde u vrtić i tu ima puno drugara na koje je navikla -  kaže Biljana, koja insistira da je Aleksandra Subotić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje njena snaja i da će tako ostati sve dok David ne izađe iz rijalitija, ne dođe kući i dok sam ne prekine ono što najavljuje.

- U moju kuću neće ući nikakva Ana, niti ću se ja s njom upoznavati, niti ću je prihvatiti kao Davidovu izabranicu - kategorična je Biljana. Kako kaže, ovakvog je stava iz dva razloga:

- Krivim ga zato što nije završio jednu priču, pa ušao u drugu, već je to učinio na vrlo ružan i perfidan način. A drugo, čula sam, a i znam pouzdano, da se ta devojka bavi prostitucijom, a takvu je ne želim u svom domu -  isključiva je Davidova majka.

- Volela bih da ga vidim i uživo mu kažem šta imam, a ne preko telefona. Rekla bih mu ja sve ono što govorim sada vama. I da Ana igra igru s njim i da mu je sve namešteno i da ga Aleksandra čeka i da ga voli. Da se dozove pameti - kaže Davidova majka i dodaje da Ana nije zaljubljena u njega i da će ga izdati na kraju rijalitija, baš kao što je Janjuša u prošlom rijalitiju.

Aleksandra je takođe grešila, ali plače kaje se i voli Davida i dalje.

- Ni ona nije bila idealna, pravila je strašne greške dok je bila u rijalitiju. Meni je, dok sam to gledala, dolazilo milion puta da uđem unutra i polupam im šamare, ali s druge strane, mogu da je razumem. Ona je osetila da ga gubi, da neka namiguša obleće oko njenog muškarca i reagovala je onako kako bi većina žena. Svi znamo kakav je Aleksandra živela život pre, znamo i da je grešila puno, ali ona je dobra devojka i voli ga. Normalno je da s njim želi porodicu i ja je u tome podržavam - rekla je Biljana.

ZNOJAVA, VRELA MAJA BEROVIĆ! Pevačica objavila snimak iz teretane - g*za, noge, uzak struk! UF (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.